Bayanlara Özel Kutlu Doğum Programı

İlçemiz müftülüğünün bayanlara özel olarak düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlçemiz müftüsü Abdullah Pamuklu programın anlam ve önemini anlatan bir açılış konuşması yaparak programdan ayrıldı.
Programı Merkez, Erikçeli ve Sarapdal Kur’an kurslarının öğretmenleri Asuman Yargıcı, Nuray Önem, Halime Aydoğan, Hatice Yıldırım, Halime Köstek, Gülizar Demircioğlu
ve öğrencileri hazırlayıp sundular. Programa halktan da yoğun bir katılım oldu.
İki minik kardeşimiz Dilanur Yargıcı ve Rümeysa Türkyılmaz Fatiha suresini ve anlamını okudular. Halime Köstek Hanım Peygamberimizi anlatan bir konuşma yaptı hanımlara. Programda Erikçeli kız Kur’an kursu ‘Yetim Kız’, Kumru kız Kur’an kursu ‘Besmele Çekmenin Faydaları’ ve ‘Kelimeyi Şahadet Getirmek’ isimli skeçlerini sundular salondakilere. Kur’an kurslarının ilahi koroları ve minik kardeşlerimizin ‘Esmaül Hüsna’yı okudukları bir koroları vardı. Ayrıca programda hanımlara ilmihal bilgileri de verildi.
Programın sonunda salondakilere yönelik mini bir bilgi yarışması yapıldı. Soruları bilenlere Kur’an’ı kerim ve ilmihal kitapları verildi. Çıkışta ise hanımlara gül ve Peygamberimizi anlatan kitaplar verildi.

Yorum bırakın